Hogyan történik az elemzés, és hol rendelhetem meg?

Örülök, hogy munkám felkeltette az érdeklődésed, és annak különösen, hogy az asztrológia áldásos hatáskörébe vonzódtál ezáltal.

Az asztrológián kívül kabbalával, mágiával és más irányzatokkal is foglalkozom, tehát amikor valakinek a sorsát elemzem, az nem csak a horoszkópja elkészítéséről szól természetesen. Ha nem tudnád percre pontosan a születésed idejét, akkor sem lenne nagy gond, hiszen vannak pontosító módszerek, amelyek fénykép és már megtörtént életesemények idejének felhasználásával, esetleg pár keresztkérdéssel rendezhetőek.

Egy átlagos elemzéshez szükséges természetesen a lehetőleg pontos születési idő, a hely és a születési anyakönyvi név is. Mivel kabbalisztikus numerológiával és asztrológiával összefonódva dolgozom, lehetőség nyílik arra, hogy az előző életekből megörökölt tehetséget, feladataid is megismerd, valamint a hozzád közelállókhoz fűződő karmikus viszonyodat is. Ezért is szokás, hogy a felkészüléshez 4-5 közeli hozzátartozó volt vagy éppen jelenlegi partner adatait is elkérem, hogy kiderülhessenek a kapcsolat karmikus összefüggései. A felkészülés az elemzés feltétele, tehát a személyes találkozáskor már teljesen felkészülten várom a kérdések özönét.

A személyes elemzésnek helyéül budapesti kávéházak, illetve teaházak szolgálnak, honoráriuma pedig 5000,-Ft. óránként. Egy átlagos elemzés többnyire belefér 2-2,5 órába, és így a végösszeg természetesen a két érték szorzataként jelentkezik.

Köszönöm az érdeklődésed, és várom az esetleg felmerülő további kérdéseket e-mailben (thoranzu[kukac]freemail.hu) vagy telefonon (06-70-941-6657)!

Karmikus elemzés

I. Mit mutat meg nekem a karmikus elemzésem?

II. Miért jó, ha tudom a "karmikus sorsom"?

Karmikus elemzés megrendelése:

Telefon: 06-70-941-6657

E-mail: thoranzu[kukac]freemail.hu