Karmikus elemzés

Előzőlegesen a karmáról célszerű pár szót megosztanom veled! A karma szó szerinti magyar fordításban ok-okozatot jelent. Aki a megértés folyamatában nem képes logikai sorrendet felállítani a történések összefüggésében, az rengeteg kérdést tesz fel magának fölöslegesen, hiszen az ok-okozat logikája a világ időbeni létezésének első pillanatától a mai napig folyamatos és a megállítása nem csak lehetetlen, de értelmetlen is egyben.

A karma örök és minden történéssel összefügg, ami az időben történik. Karma az embertől függetlenül is van, tehát tárgyaknak is, elméleteknek és téveszméknek is van karmája. A tér és az idő folyamatai spirálszerűek, és különböző ritmusok halmazának összessége. Körforgásszerűnek tűnik, de csak akkor, ha a logikus tanulság elmarad. A megakadó hanglemezhez hasonlóan újból kezdi a korábbi kört, viszont ahogy megszületik egy felismerés, máris egy következő emeletre, vagyis szintre lép a spirális fejlődés folyamata. A tanulságok is ok-okozatként épülnek egymásra.

Tehát az ok okozatot szül, ami szintén oka a következő lépés okozatának, és így tovább és tovább. A létezésnek minden egyes résztvevője ok és okozat is egyben, akár tudatos létezőről van szó, akár tudattalanul sodródó folyamatról.

Karmikus elemzés megrendelése esetén megtudhatod hogy a létezésed hétköznapi minőségén túl miféle késztetések és vágyak vonzottak téged jelenlegi életedbe, hiszen a karmikus törvények szerint mindennek oka van. Nincs senki, aki véletlenül született volna a történelem során és semmi sem véletlen, ahogyan maga a véletlen szó is a tudatlanság állapotára utal. A véletlenszerűség a tudás nélküli sodródás folyamata, amiből a saját alapvető szereped megismerése által leszel képes kikerülni az elemzést követően. Eddig megválaszolatlan kérdésekre kapsz választ és logikus magyarázatot, amely tudás birtokában felszabadíthatsz magadban korábban egymásnak feszülő ellentétes energiákat, folyamatokat és elveket.

I. Mit mutat meg nekem a karmikus elemzésem?

II. Miért jó, ha tudom a "karmikus sorsom"?

III. Hogyan történik az elemzés, és hol rendelhetem meg?

Karmikus elemzés megrendelése:

Telefon: 06-70-941-6657

E-mail: thoranzu[kukac]freemail.hu